Cele mai citite despre urziceni

Unde pescuim in jurul Bucurestiului

Pescuitul este unul dintre hobby-urile cele mai relaxante si practicate.

Turism de weekend la Mogosoaia

Daca ai ramas in pana de idei pentru iesirile de weekend si vrei sa gasesti un loc aproape de Bucuresti, fa un scurt drum la Mogosoaia. Linistea locului, padurea si lacul sunt deosebit de frumoase

Vezi lista integrala a clasificarii spitalelor din toata tara

Ministerul Sanatatii a publicat lista integrala a clasificarii spitatelor din Romania. Din 461 de spitale, doar 8 au primit calificativul maxim si au intrat in categoria I.

Cele mai noi despre urziceni

Nimeni nu stia asta, dar Viorel Lis are o avere uriasa!

Desi toata lumea rade de el, pentru ca este o figura amuzanta si mereu apare in ipostaze amuzante, Viorel Lis are o avere destul de mare.

Loc blestemat! Un camion cu butelii a explodat la Mihailesti!

Azi-dimineata, un tir incarcat cu 800de butelii a fost implicat intr-un accident grav care s-a produs langa localitatea Mihailesti, in apropiere de Buzau.
Recipientele incarcate cu gaz au explodatg rand pe rand. Explozia are loc in zona in care in 2004 a explodat un camion incarcat cu azotat de amoniu.

Ultima scrisoare a Laurei Stoica! Si-a presimtit moartea

Astazi se implinesc 10 ani de cand Laura Stoica a murit, impreuna cu iubitul sau, Cristian Margescu, in timp ce se intorceau de la un concert sustinut la Urziceni! Dupa anuntul disparitiei artistei, la iveaala au iesit mai multe elemente care aratau ca Laura Stoica a avut premonitii despre sfarsitul sau prematur.