Cele mai citite despre vibrator

Ce trebuie sa stii despre periuta de dinti electrica

Igiena orala este o piesa extrem de importanta a sanatatii noastre. Foloseste-te de tehnologia de ultima ora si alege o periuta de dinti care sa iti asigure o curatare

Inchiriaza uneltele de care ai nevoie

Vrei sa montezi un tablou, sa faci o lucrare in gradina sau sa tai o bucata de lemn si nu ai materialele potrivite pentru realizarea acestor activitati? O bormasina profesionala costa prea mult si oricum nu vei mai avea nevoie de ea in viitorul

Muzee sexy- partea II

Nici muzeele de pe celelalte continente ale lumii nu mai sunt cuminti.

Cele mai noi despre vibrator

Gala Twin Art 2014: Muzica, arta, literatura pentru viitorul copiilor

Muzicieni, actori, oameni de cultura, vedete din Romania, reprezentanti ai Casei Regale, cu totii s-au intalnit miercuri seara de dragul copiilor mai putin norocosi, intr-o gala dedicata Fundatiei Hope and Homes for Children.

S-a inventat prezervativul care stimuleaza placerea sexuala

Doi studenti americani de la Universitatea Georgia Tech au inventat un prezervativ inedit, care stimuleaza placerea in timpul actului sexual cu ajutorul impulsurilor electrice.

Top 3 cele mai reusite trailere de film din 2013

Trailerul de promovare al unui film poate avea un impact considerabil asupra succesului de care se va bucura ulterior pelicula pe care o anunta. Un trailer cu un montaj reusit, captivant, starneste dorinta publicului de a descoperi toate secretele pe care le sugereaza, dar nu le dezvaluie. Iata trei asemenea trailere reusite care au atras audiente numeroase in cinematografele din lumea intreaga in 2013!