Cele mai citite despre vopsele

Nuantarea parului cu vopsele din plante

Ai parul fragil, esti alergica la metoda de colorare clasica si vrei sa-ti modifici usor si progresiv nuanta parului, fara sa faci o schimbare majora? Nuantarea cu vopsea vegetala este solutia potrivita.

Ce coafura prefera zodiile

Daca ii vei povesti vreodata unui Sagetator despre ingredientele unei masti de par, s-ar putea sa te trezesti vorbind sigur. Sagetatorul nu are rabdare sa afle astfel de detalii. O Fecioara, in schimb, nu doar ca va sti despre ce este vorba, dar este capabila chiar sa-ti dea cateva sfaturi. Stii ca

Cele mai noi despre vopsele

Tipuri de vopsea lavabila - sfaturile specialistului

Tipuri de vopsea lavabila - sfaturile specialistului

Fotografiile uimitoare realizate de un viitor tatic, pentru a anunta sarcina sotiei

Simon Schaffrath este un fotograf din Germania ce urmeaza ca luna aceasta sa devina tatic. Pentru a anunta ca va avea un copil, Simon a realizat o sedinta foto creativa, ce a impresionat o lume intrega. Imaginile au devenit in scurt timp viale pe internet.

Shop-einstal.ro deschide sezonul la oferte de puffere!

Internetul a devenit o resursa vitala a secolului XXI, nu-i asa? Pentru unii dintre noi acesta reprezinta o sursa de relaxare si de distractie, insa pentru o parte considerabila a populatiei, aceasta resursa ofera si posibilitatea informarii si a gasirii celor mai bune oferte la anumite produse. Un segment aparte este cel ce tine de refacerea sau de imbunatatirea instalatiilor casei noastre, carora trebuie sa le acordam o importanta deosebita. Atunci cand esti in cautarea celor mai bune oferte in domeniul instalatiilor, poate ca noile oferte puffere de la www.shop-einstal.ro s-ar putea sa te convinga sa nu mai cauti nimic altceva decat calitatea oferita de catre acesti specialisti.