Cele mai citite despre 1984

Ce vizitam azi: Palatul Parlamentului

Candelabre imense din cristal, marmura roz, covoare si draperii de zeci de tone, secvente din filmul Amen si fantoma lui Nicolae Ceausescu acestea sunt doar cateva dintre atractiile Palatului Parlamentului, cea mai mare constructie din Europa.

Top 10 melodii Michael Jackson

A fost denumit "Regele muzicii pop". Fara indoiala, Michael Jackson reprezinta chintesenta muzicii internationale a ultimilor 30 de ani. Adulat si totodata controversat, talentul

Ce vizitam azi: Palatul Cotroceni

Palatul Cotroceni a supravietuit evenimentelor istorice si dezastrelor naturale, si, pe langa functia sa de sediu al Presedintiei, palatul reprezinta si unul dintre monumentele arhitecturale valoroase ale Capitalei.

Cele mai noi despre 1984

Ce trebuie sa stii despre carnavalul de la Rio de Janeiro

Carnavalul de la Rio de Janeiro este un festival de renume mondial care se organizeaza in fiecare an inainte de sarbatoarea religioasa a plecarii in pustiu a Domnului Iisus (Lent). Este considerat cel mai mare festival din lume, cu aproximativ 2 milioane de participanti in fiecare an.

„Morricone Story” – un spectacol eveniment in avanpremiera la Bucuresti pe 29 noiembrie

Compozitorul Ennio Moricone a inspirat o intreaga generatie de compozitori si artisti cu abordarea sa unica si inventiva in compozitia muzicii de film. Muzica sa care transcende filmele in sine, a ramas in inimile si mintile ascultatorilor din intreaga lume.

A murit Toto Cutugno! Boala necrutatoare care l-a rapus

A murit Toto Cutugno. Artistul care a implinit 80 de ai in luna iulie, a murit ieri, 22 august, in jurul orei 16:00, in spitalul din San Raffaelle, Milano.