Cele mai citite despre 2005

14 martie, ziua Pi

Este o poveste speciala, complexa si simpla in acelasi timp. Obiectul dorintei ascunde un mister neelucidat de milenii. Adoratorii numarului Pi au o data de predilectie pentru a se intalni in

Ce trebuie sa stii despre concediul medical

Orice angajat ar trebui sa-si cunoasca foarte bine drepturile de munca oferite prin lege, cat si indatoririle. Concediul pentru incapacitate temporara de munca este unul dintre aceste drepturi, cunoscut frecvent sub denumirea de concediu medical sau concediu de boala. Concediul medical se acorda in

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier-ul a fost, initial, folosit ca si caine utilitar, devenind mai apoi un animal de companie la moda in Anglia, la sfarsitul Epocii Victoriene.
Yorkshire Terrier-ul, bine cunoscut pentru pletele lungi, curgatoare este o rasa mititica, dar robusta.

Cele mai noi despre 2005

Avion lovit de fulger la decolare. A aterizat de urgenta pe Otopeni. Reactia TAROM dupa incident

Un avion al TAROM care a decolat de pe aeroportul “Henri Coanda” (Otopeni), a fost lovit,la scurt timp, de un fulger. Pilotii au revenit la sol, la scurt timp, printr-o aterizare de urgenta.

NOUTATI CYBEX COLECTIA PLATINUM LANSEAZA O NOUA CULOARE – COZY BEIGE

Colectia PLATINUM de la Cybex se remarca prin introducerea unei noi culori – Cozy Beige - pentru carucioarele emblematice PRIAM, e-PRIAM, MIOS si COYA, dar si pentru Sacul de Picioare.

Uimitor! Gemene separate la nastere, reunite datorita TikTok: "Te-am cautat atat de mult timp!"

Doua surori gemene au fost separate si vandute la nastere si s-au regasit, dupa ani de zile, datorita platformei de socializare TikTok.