Cele mai citite despre alchimistul

Alchimistul cuvintelor

Paulo Coelho nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Vrajitoarea din Portobello de Paulo Coelho

Cel mai recent roman al lui Paulo Coelho, Vrajitoarea din Portobello, a fost lansat simultan in limbile portugheza si spaniola pe 6 septembrie 2006, dupa o actiune fara precedent pe internet:

Cea mai recenta carte a lui Paulo Coelho, lansata de Editura Humanitas

Editura Humanitas lanseaza miercuri, 19 septembrie, ora 18.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), un nou roman de Paulo Coelho, Vrajitoarea din Portobello. Autorul, cunoscut

Cele mai noi despre alchimistul

Esti atras de subiecte senzationale? Atunci o sa iti placa si cartea Cristalul Eteric: Al Treilea Tunel

In ziua de astazi, foarte multi oameni au inceput sa fie atrasi de subiecte controversate (care pentru unii pot parea teorii ale conspiratiei) de informatii care par verosimile dar pe care nu le pot verifica personal. Iar pentru a-si satisface nevoia de cunoastere si pentru a intelege daca este adevar in tot ceea ce se spune despre un anumit subiect, fiecare incepe sa se informeze din sursele cele mai apropiate. Fie ca vorbim despre diferite site-uri, bloguri, articole din reviste de specialitate, din ziare, carti, emisiuni sau clipuri video, fiecare persoana va alege sursele pe care le considera cele mai potrivite.

Alchimistul cuvintelor

Paulo Coelho nu mai are nevoie de nici o prezentare.

"Alchimistul" lui Paulo Coelho - ecranizat la Hollywood

Presedintele companiei Weistein, Harvey Weinstein, a anuntat duminica la Cannes ca va realiza un film care are la baza cartea scriitorului brazilian Paulo Coelho, Alchimistul. Adaptarea celebrei

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.