Cele mai citite despre aluat

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre aluat

Cum sa prepari cei mai buni mucenici moldovenesti. Reteta lui Radu Anton Roman

Mucenicii moldovenesti sunt unii cei mai savurosi mucenici pe care ii poti manca pe 9 martie. Daca vrei sa pregatesti cei mai gustosi mucenici moldovenesti, poti folosi cu incredere reteta lui Radu Anton Roman, pe care a publicat-o in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”. Este reteta traditionala de mucenici moldovenesti.

Deserturile romanesti adorate de strainii care ne viziteaza tara. Afla daca preferatul tau se afla pe lista

Strainii care ne viziteaza tara au facut un top al celor mai gustoase deserturi din Romania. Locul 1 este preferat si de foarte multi romani.

Prajitura cu mere si scortisoara pentru un final de saptamana de poveste. Nu contine zahar! Cum se prepara

Iata mai jos o reteta simpla pentru prajitura delicioasa, dar si sanatoasa, fara zahar.