Cele mai citite despre aluat

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre aluat

Pasca delicioasa cu ciocolata. Toti musafirii vor fi impresionati

Pasca este un preparat traditional pe care gospodinele il pregatesc pentru sarbatorile Pascale. Reteta clasica este stiuta de toata lumea, insa unele bucatarese s-au gandit sa o modifice putin si astfel au obtinut pasca cu ciocolata.

Cum sa prepari cea mai buna pasca fara blat. Reteta dietetica

Iti place pasca, insa te gandesti cate calorii are? Afla ca exista pasca si dietetica, fara aluat, care se prepara foarte usor.

Pasca traditionala de Paste. Cum se prepara in mod corect

Pasca este un desert specific sarbatorii crestine a Pastelui. Acest preparat este considerat o traditie religioasa in foarte multe comunitati crestine. Vrei si tu sa o pregatesti anul acesta de Paste? Iata cum sa o prepari!