Anteprenoriat

2 articole despre anteprenoriat

Lista noului cabinet este gata!

anteprenoriat
Liderii PSD se intrunesc azi, de la ora 15.00, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru aprobarea componentei Guvernului Grindeanu. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca a definitivat lista ministrilor noului Cabinet, care urmeaza sa fie aprobata in CEX si ca opt dintre acestia sunt femei, afirmand ca ALDE va primi patru ministere. [..]
Alte informatii despre: noi ministri , Sorin Grindeanu

Numarul femeilor manager a crescut cu 15% in 5 ani

anteprenoriat
Numarul firmelor din Romania conduse de femei a crescut cu 12-15% in ultimii cinci ani, potrivit directorului din cadrul BCR, Melania Mirea. [..]
Alte informatii despre: crestere , cariere , femei manageri

Cele mai citite despre anteprenoriat

Numarul femeilor manager a crescut cu 15% in 5 ani

Numarul firmelor din Romania conduse de femei a crescut cu 12-15% in ultimii cinci ani, potrivit directorului din cadrul BCR, Melania Mirea.

Lista noului cabinet este gata!

Liderii PSD se intrunesc azi, de la ora 15.00, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru aprobarea componentei Guvernului Grindeanu. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca a definitivat lista ministrilor noului Cabinet, care urmeaza sa fie aprobata in CEX si ca opt dintre acestia sunt femei, afirmand ca ALDE va primi patru ministere.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.