Cele mai citite despre anticancer

Cafeaua verde, un aliment anticancer

Cafeaua verde este un nou superaliment, care contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul. Cafeaua verde regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala

Ambulante si spitale de urgenta

De multe ori, stapanii de animale intampina dificultati cand animalul sau se imvolnaveste, se raneste sau devine apatic. Cel mai bine este sa te gandesti din timp ca este posibil sa apara unele situatii nepravazute in toiul noptii, cand nu poti pleca cu el la un cabinet.

Spirulina, o alga cu proprietati nutritionale deosebite

Spirulina, utilizata din ce in ce mai des ca supliment alimentar, este o microalga albastru-verzuie, cultivata in apa dulce, care se gaseste in comert sub forma de pudra sau comprimate.

Cele mai noi despre anticancer

Sfecla, multiple beneficii pentru sanatate. De ce sa o consumi mai des in sezonul rece. Sfaturi de la nutritionisti

Sfecla este o leguma cu multiple beneficii pentru sanatate si se gaseste din plin, in piete, in acest sezon. Este accesibila pentru orice buzunar si poate fi consumata in diverse moduri. De la a o adauga in ciorbe sau supe, si pana a o face salata sau a o coace si a o consuma ca si garnitura la diverse mese, este o leguma extrem de versatila.

Cum ne ajuta broccoli. Ce a dezvaluit Mihaela Bilic

Multi ne dorim sa ne ferim de arsurile la stomac, astfel ca Mihaela Bilic le-a oferit urmaritorilor sai un sfat pretios, care are legatura cu broccoli. Se pare ca aceasta leguma ne poate ajuta sa tinem departe bacteriile care cauzeaza ulcerul. In plus, nutritionistul a specificat ca este cel mai bine sa il consumam crud sau fiert, gatit la abur timp de 2-3 minute. In cazu ca ne dorim sa ii dam mai mult gust, putem sa punem parmezan ras sau un strop de ulei.

Spanacul la conserva, mai sanatos? Cum ar trebui sa il consumam. Mihaela Bilic a dezvaluit totul

Multi romani prefera spanacul proaspat si se feresc de cel congelat sau care se gaseste in conserve. Cu toate acestea, Mihaela Bilic a punctat ca aceste alimente sunt mai sanatoase ca spanacul proaspat, mai ales daca sunt consumate cu sos de rosii si putina ceapa.