Cele mai citite despre antrenament vara

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Ingrijirea unui bonsai

Multe persoane cred ca bonsaiul este o planta, insa acesta este de fapt o forma de arta.Bonsaiul provine din China, unde a aparut pentru prima data cu mii de ani in urma.

Grupele de sange si importanta lor

Grupa de sange este o caracteristica mostenita de la parinti, care determina compatibilitatea cu alte persoane in situatia unei transfuzii de sange.

Cele mai noi despre antrenament vara

Octavian Jurma: “Valul 5-Omicron ne va lovi ca un trasnet”

Epidemiologul Octavian Jurma sustie ca Omicron, noua varianta a coronavirusului “ne va lovi ca un trasnet”. Valul 5, care se asteapta sa ajunga in Romania la jumatatea lunii ianuarie, va fi declansat de noua varianta aparuta in Africa de Sud. Despre acesta, epidemiologul sustine ca va lovi precum un “trasnet” Romania.

Emilian Imbri, despre noua varianta Covid care starneste ingrijorare: “Are o putere cum nu s-a mai vazut!”

O noua tulpina de Covid care a aparut in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel global. Exista suspiciunea ca vaccinurile ar putea sa nu-i faca fata.

Ai primit un carnet pentru sala, dar nu ai imbracamintea potrivita pentru exercitii? Vezi in ce ar trebui sa te imbraci!

Mersul la sala pentru prima data poate fi putin stresant. Nu este foarte clar cum sa te comporti si mai ales cu ce sa te imbraci. Prin urmare, merita sa aflii ce tinuta de dama combina perfect confortul cu stilul la moda si va asigura in acelasi timp si siguranta. Completarea imbracamintei de dama la sala