Cele mai citite despre aperitiv mamaliga

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Cele mai noi despre aperitiv mamaliga

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

“Alcoolul, un bun digestiv” - mit sau realitate? Ce spun medicii

De multe ori ai auzit, probabil, ca alcoolul este un bun digestiv. Este acesta un mit, sau exista un adevar acolo? In Romania se obisnuieste in multe case ca inainte de masa sau la aperitiv sa se bea putina tuica, deoarece face pofta de mancare si ajuta digestia. Iata insa ce spun medicii despre acest lucru.

Cum sa prepari creveti pane. Reteta de care te vei indragosti

Crevetii pane sunt un preparat simplu, dar delicios, care poate fi servit ca aperitiv, gustare sau fel principal. Sunt crocanti la exterior si fragezi la interior, iar gustul lor poate fi adaptat in functie de preferinte, adaugand diverse condimente sau sosuri. In plus sunt ideali pentru o cina rapida, cand vii obosit de la serviciu.