Poze arbori fructiferi

Iata cele mai relevante poze despre arbori fructiferi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre arbori fructiferi

Reguli de taiere pentru meri si peri

Recolta anuala de fructe depinde mult de ingrijirea corecta a pomilor fructiferi. Afla care sunt cele mai importante reguli de taiere pentru meri si peri.

Mentine-te frumoasa cu ulei de argan

Uleiul de argan, cunoscut si sub numele de aurul Marocului, este un ulei extrem de pretios pentru frumusetea si sanatatea noastra. In antichitate femeile isi ingrijeau parul si pielea cu ulei de argan si, mai mult decat atat, acesta era utilizat pentru prevenirea si chiar tratarea unor boli.

Sfatul expertului: Cum taiem pomii fructiferi

In primii 2-3 ani dupa plantare, pomii fructiferi trebuiesc taiati pentru formarea de baza a coroanei. Apoi, scopul taierii este de a stimuli inflorirea si dezvoltarea fructelor. Forma generala a unui pom ar trebui sa fie cea a unei cupe, cu ramuri care cresc in sus si in lateral dintr-un centru deschis.

Cele mai noi despre arbori fructiferi

O noua cercetare ofera primele recomandari privind evaluarea exacta a amprentei de carbon a cultivarii cafelei

Asociatia Romana a Cafelei prezinta o noua cercetare stiintifica, publicata in revista Sustainable Production and Consumption, care analizeaza cea mai buna modalitate de a standardiza masurarea impactului de mediu al cafelei - un produs de baza din ce in ce mai amenintat de schimbarile climatice.

Buna Vestire 2024: Traditii si superstitii de care sa tii cont in aceasta zi! Ce sa NU faci azi

Buna Vestire, cunoscuta si ca Blagovestenie sau Ziua Cucului, este o sarbatoare importanta in calendarul ortodox, marcata pe 25 martie. Aceasta zi are o semnificatie deosebita, deoarece comemoreaza momentul in care Arhanghelul Gavriil a vestit Fecioarei Maria ca il va naste pe Iisus Hristos.

Primavara in gradina! Taskuri de gradinarit pe care sa le faci chiar acum!

Pentru multi gradinari, sezonul de gradinarit incepe in luna martie. Este luna in care se planteaza primele recolte, odata ce pericolul inghetului trece.