Cele mai citite despre astra film

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au despartit

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale postului Acasa TV, Adela Popescu si Dan Bordeianu, s-a despartit. Nimeni nu ar fi crezut ca, dupa ce au facut cu mare tam-tam doua logodne si si-au

Cele mai noi despre astra film

Incepe vaccinarea adolescentilor! Persoanele cu varstele de 12-15 ani, vaccinate impotriva Covid-19

Exista vesti bune pentru adolescenti. In curand se vor putea vaccina impotriva Covid-19. Pentru vaccinare va fi folosit serul produs de Pfizer, care a fost testat deja pe aceasta categorie de varsta.

Cartile lunii mai! O selectie de 5 romane din genul Nordic Noir – crima si mister

Stilul Nordic Noir sau Scandi Noir este un sub-gen al categoriei fictiune. Cartile din genul Nordic Noir sunt scrise de autori nordici (scandinavi) care sunt cunoscuti pentru romanele in care crimele si misterul sunt subiecte principale.

Cum sa fii o adevarata lady in orice moment

A defini ce inseamna o lady in societatea contemporana este fara doar si poate o misiune dificila. Cu toate acestea, exista cateva elemente de comportament rafinat care sunt evidente pentru oricine si care fac parte din arsenalul oricarei femei care, mai intai de orice, se respecta pe sine: politetea, respectul si empatia. A fi o lady nu mai tine de apartenenta la o familie aristocratica, ci este o notiune care s-a democratizat. Chiar daca nu este un titlu, poate fi, pentru oricare dintre noi, un atribut. Daca iti doresti sa-ti slefuiesti anumite aspecte legate de comportament, dar si de tinuta, iata cateva considerente de care ar trebui sa tii seama.