Cele mai citite despre bentley

Cum sa fii irezistibil in fata unei femei

Pana acum s-au scris mii si mii de articole despre cum sa cuceresti un barbat. De la hobby-uri, interese, pasiuni pana la apucaturi, taceri si alte asemenea, reprezentantii sexului masculin au fost disecati in fel si chip pentru ca femeile sa stie absolut tot despre cum pot fi ei sedusi si

Cadouri IT de lux pentru Craciun

Craciunul este un prilej de facut cadouri celor dragi sau tie. Cele scumpe atrag intodeuna atentie si admiratie. Daca bugetul nu este o problema pentru tine, iata cateva idei de cadouri electronice.

Ce au facut Monica si bodyguardul ei in timp ce Irinel era la Paris

Monica Columbeanu are o relatie stransa cu bodyguardul ei, in care Irinel are mare incredere, de vreme ce ii lasa sotia in grija cat timp el nu se afla in tara. Duminica dupa-amiaza, cand

Cele mai noi despre bentley

Bianca Dragusanu isi vinde masinile de lux. Cat cere pe ele?

Bianca Dragusanu si-a scos la vanzare masinile de lux cu care s-a afisat in ultima perioada. Vedeta vinde un Bentley si un Mercedes. A marturisit ca doreste sa isi cumpere o masina mai scumpa.

Bentley are RCA de lux pentru 2050

Cu siguranta RCA nu inseamna in Marea Britanie acelasi lucru ca la noi. RCA la ei inseamna de fapt Royal College of Art – iar asta inseamna pentru Bentley o incredibila viziune a automobilului de lux al anului 2050.