Cele mai citite despre bethlehem

Craciunul in jurul lumii

Mos Craciun a aparut pentru prima data in Statele unite in anul 1860, ideea in sine fiind aduse de danezii. Desi acestia au promovat ideea inca din secolul al 17-lea, Mos Craciun a inceput sa fie recu

3 Vacante de Craciun in 3 stiluri diferite

De Craciun ai posibilitatea sa mergi sa te inchini la Mormantul Sfant si sa te relaxezi la plaja, in Israel.

Craciun in Ierusalim

Intre ofertele de Craciun pentru acest an exista si vacantele la Ierusalim, in locurile sfinte. Pentru numerosi credinciosi, o astfel de excursie reprezinta mai mult un pelerinaj, decat o vacanta.

Cele mai noi despre bethlehem

O biserica din Romania, printre cele mai frumoase edificii de cult din lume. Tu ai vizitat-o?

Un top al celor mai frumoase 23 de edificii de cult din lume, realizat de publicatia The Telegraph, plaseaza Biserica fortificata din Viscri pe locul al cincilea!

Planifica o vacanta cu familia, de sarbatori, la pret redus

O vacanta in familie, alaturi de copii poate insemna amintiri minunate, mai ales in perioada sarbatorilor. Cu toate acestea, bucuria de a calatori de sarbatori alaturi de cei dragi este umbrita de costuri. Biletele de avion, cazarea si mancarea sunt probleme majore cu care se confrunta orice familie intr-o vacanta facuta in plin sezon turistic, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Cum cresti Ornithogalum, steaua din Bethlehem

Ornithogalum este un gen de plante perene native din Europa si Africa. Planta este populara datorita aspectului sau delicat.