Cele mai citite despre birdwatching

Cum sa planifici o vacanta in Delta Dunarii

Cazare pe un hotel plutitor, mese cu preparate pescaresti, birdwatching, peisaje spectaculoase, aceasta reprezinta doar un aspect al unei vacante in Delta Dunarii.

Calatorie in grup versus individual

Calatoria in grup, sau cea pe cont propriu, este o experienta de viata, care ne invata multe despre sine si despre ceilalti.

Alegem sa calatorim singuri sau impreuna cu alte persoane i

Vacanta in recif mayas: Isla Mujeres

In aceasta vara vacanta ta poate sa te duca intr-o insula deosebita prin ceea ce o defineste, oferindu-ti o experienta unica: Isla Mujeres.

Cele mai noi despre birdwatching

JYSK sustine WWF - Romania pentru protejarea habitatelor acvatice

JYSK va asigura finantare pentru proiectele de asigurare a sustenabilitatii lucrarilor de reconstructie ecologica de la Mahmudia.

Cele mai bune hoteluri din lume in 2013

Ajuns la editia cu numarul 18, clasamentul World Best Hotels 2013, intocmit de cititorii Travel and Leisure, include resorturi de vis din Africa de Sud, dar si din tari de pe Batranul Continent, cum sunt Italia si Germania. La intocmirea punctajului, cititorii au votat fiecare hotel in functie de camere, locatie, serviciile oferite, mancarea si preturile practicate. Iata care sunt cele mai bune hoteluri din lume in acest an.

Incurajeaza-i pe copii sa se ocupe de gradinarit iarna

Iarna este un sezon cu activitate redusa in gradina, perioada in care poti folosi timpul pentru a-i invata pe copii despre gradinarit. Alaturi de ei poti face o multime de lucruri in gradina, chiar si in sezonul rece.