Cele mai citite despre bob peterson

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa te coafezi singura pentru petrecere

Sarbatorile, concediul si petrecerile se apropie iar tu trebuie sa arati spectaculos oriunde te-ai duce.

Cum sa faci cel mai bun porumb fiert

Porumbul fiert ne aminteste de copilarie, atunci cand parintii sau bunicii ne puneau in fata stiuletii aburinzi si ne lasau sa ne infingem dintii in boabele moi cu gust dulceag. Daca vrei sa pregatesti porumb fiert, iata cateva sfaturi pentru a-l face cat mai bun

Cele mai noi despre bob peterson

4 sfaturi financiare utile pentru 2024

Anul care se apropie cu pasi repezi aduce cu el, din punct de vedere financiar, destul de multa instabilitate. De luni bune se discuta deja despre recesiune, la nivelul intregului continent, astfel incat, iti recomandam, ca rezolutiile pentru 2024 sa includa si un echilibru financiar in familia ta.

Ce reteta secreta de fasole batuta are Elena Merisoreanu. Este simpla si delicioasa!

Elena Merisoreanu este o gospodina desavarsita, chiar daca are parte de numeroase spectacole. Astfel, vedeta vine in ajutorul romanilor care tin Postul Craciunului cu o reteta simpla si delicioasa de fasole batuta. Iata cum face aceasta mancare cunoscuta interpreta de muzica populara!

Cafeaua de specialitate: O calatorie in lumea gusturilor rafinate

In universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decat o simpla bautura pe care o savuram dimineata, este o arta, o stiinta si o pasiune. Cafeaua de specialitate este considerata exceptionala in comparatie cu alte cafele datorita unei multitudini de factori, de la altitudinea perfecta la care a fost cultivata, la sol, la momentul corect al anului, si apoi culesa la momentul potrivit. Inainte de a fi certificata cu „grad de specialitate” exista un proces riguros in fiecare etapa a ciclului de viata al cafelei.