Poze bolile fasolei

Iata cele mai relevante poze despre bolile fasolei de pe acasa.ro

Cele mai citite despre bolile fasolei

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

Ceaiul negru - sanatate si frumusete

Ceaiul negru este recunoscut in intreaga lumea pentru proprietatile sale antioxidante, pentru beneficiile sale in ceea ce priveste frumusetea si, de ce nu, pentru gustul sau minunat. Recomandat indeosebi pe perioada iernii, ceaiul negru imbunatateste rezistenta la frig si ajuta corpul sa isi pastrez

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Cele mai noi despre bolile fasolei

Nu poti tine post 40 de zile? Tine doar 5 zile pentru a simti deja efectele benefice ale detoxifierii in corp si minte

Postul este o practica sanatoasa, care sustine in mod evident corpul in detoxifiere, iar daca timpul, vointa sau pur si simplu contextul de viata nu iti permit sa tii post 40 de zile, asa cum este cutuma inainte de sarbatorile pascale si de iarna, poti incepe cu 5 zile in care ajuti corpul si mintea.

Trauma, un factor declansator al bolilor autoimune. Ce spun cercetatorii

Bolile autoimune afecteaza din ce in ce mai multi oameni, iar statisticile arata ca aproximativ 80% din pacienti sunt femei. Din ce cauza se declanseaza?

Diferenta dintre tuse productiva si tuse seaca. Remedii pentru ambele

De cele mai multe ori, tusea este o manifestare foarte deranjanta, dar ea este un reflex protector, un mod prin care organismul incearca sa curete plamanii si caile respiratorii. Astfel, se pot elimina substante care ar fi putut fi inhalate, cum ar fi praful si secretiile excesive care s-au acumulat in caile respiratorii. Mai mult, tusea este un simptom comun pentru raceala si gripa, simptomele fiind mai intense in cazul gripei.