Cele mai citite despre bonus-malus

Peste 5% dintre clientii care au incheiat polite RCA au primit "malus"

Cel putin 5% dintre clienti care au incheiat polite de asigurare de raspundere civila auto au primit "malus", pe fondul daunelor multiple inregistrate, sustin reprezentantii companiilor de asigurari, potrivit NewsIn.

RCA, dublu dupa trei accidente: Asiguratorii au inceput sa vanda RCA cu bonus-malus

Anul 2010 incepe cu vesti proaste pentru soferii care au inregistrat cel putin trei daune la polita de raspundere civila auto obligatorie (RCA) anul trecut: vor plati dublu pentru asigurare. Ziarul Financiar scrie ca, incepand cu 1 ianuarie, se aplica sistemul bonus-malus, care presupune tarife mai

CSA: 90% din asiguratii RCA se vor bucura de reduceri la politele din 2010

Anul 2010 vine cu doua schimbari importante pentru soferi: in primul rand, va fi introdus sistemul bonus-malus pentru politele RCA (raspundere civila obligatorie), iar in al doilea rand politele vor fi emise in sistem electronic, potrivit Ziarului Financiar.

Cele mai noi despre bonus-malus

RCA-ul s-a ieftinit. Vezi cat costa asigurarea

Asigurarile auto RCA au preturi mult mai scazute in 2011 fata de anul trecut, datorita mai multor factori. De exemplu, bugetarii si pensionarii fac parte din categoriile privilegiate cand vine vorba de incheierea RCA-ului.

Afla ce reduceri poti obtine la RCA

Companiile de asigurari au inceput perioada promotiilor pentru asigurarea auto obligatorie. RCA-ul poate fi mai ieftin cu pana la 25%.


Promotiile asiguratorilor si implementarea sistemului bonus-malus duc la reduceri speciale la sfarsit de an pentru soferii care trebuie sa cumpere RCA.

RCA-ul va fi mai ieftin in 2011

Primele pentru politele auto obligatorii RCA din 2011 vor fi mai reduse decat cele platite de romani in acest an.


Dupa analiza tarifelor notificate de sapte asiguratori, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a anuntat ca primele de asigurare vor fi mai ieftine in 2011.

"Din