Poze bpa

Iata cele mai relevante poze despre bpa de pe acasa.ro

Cele mai citite despre bpa

Paharele de plastic ne pot imbolnavi

Banalele pahare de plastic, pe care le folosim zilnic, au in compozitia lor o substanta chimica toxica.

Cat de periculos este plasticul din alimentatie?

Foarte multe produse alimentare de la bauturi racoritoare si apa, pana la carne si legume, sunt ambalate sau depozitate in recipiente de plastic. De aici a aparut incertitudinea pentru consumatori asupra interactiunii chimice dintre produsul alimentar si substantele chimice din recipientul de plasti

Cum sa elimini plasticul din bucatarie

Recipientele din plastic in care incalzesti mancarea la cuptorul cu microunde, ustentilele cu care amesteci in mancare sau cu care desfasori alte activitati in bucatarie au in componenta lor o substanta chimica toxica numita bisfenol A (BPA) care atunci cand intra in contact cu caldura se topeste, ajunge in alimente si apoi in organismul nostru.

Cele mai noi despre bpa

6 produse casnice care pot afecta sanatatea

Multe persoane incearca tot mai mult in utima vreme sa adopte obiceiuri sanatoase si sa foloseasca produse ecologice chiar si de uz sanitar.

Vreau sa scap de celulita!

Cercetatorii estimeaza ca intre 80% si 90% dintre femei se confrunta cu celulita. Desi exista o multime de creme, lotiuni si tratamente ce promit eliminarea si impiedicarea aparitiei acesteia, studiile au aratat ca cele mai multe nu-si dovedesc eficienta. Afla de la expertii SKiN MedSpa in remodelare corporala ce este celulita, daca trebuie sa te obisnuiesti cu ea pentru totdeauna si care este solutia definitiva pentru a scapa complet si definitiv de ea.

Poti bea apa care a stat in pahar peste noapte?

Cu totii am baut apa ramasa in pahar de aseara pe masa de langa pat sau in masina, fara sa ne intrebam daca acesta mai este sau nu buna de baut.