Poze cairo

Iata cele mai relevante poze despre cairo de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cairo

Napoli, insula Capri, Pompei si vulcanul Vezuviu – impresii de calatorie

Desi Napoli nu are grandoarea Romei, romantismul Venetiei sau farmecul orasului Milano, el este totusi un oras interesant. La capitolul curatenie, cu siguranta Bucurestiul ii da clasa, iar in ceea ce priveste infractionalitatea, Napoli inca mai are de lucrat.

Cum alegi destinatia de vacanta in octombrie

Octombrie reprezinta sfarsitul sezonului estival pentru majoritatea sejururilor de pe litoral.

Cum sa planifici o vacanta in Egipt

Egiptul ofera o experienta absolut spectaculoasa pentru turistul care nu este invatat cu peisajele desertice si traditiile musulmane.

Cele mai noi despre cairo

S-au pus in vanzare biletele la Película #6. Buena Vista Social Club si The Tango Lesson in programul celei de-a 6-a editii a Película

Cea de-a 6-a editie a Película, singurul festival de film si cultura ibero-americana din Romania, isi invita anul acesta spectatorii intr-o calatorie cinematografica speciala, prin intermediul filmelor din America Latina (Brazilia, Argentina, Costa Rica, Mexic, Chile, Paraguay, Peru, Columbia, Cuba si Uruguay), alaturi de titluri din Spania si Portugalia.

A 6-a editie Película – O vacanta all inclusive in spatiul latino-american si iberic prin filme si evenimente

A 6-a editie a festivalului Película, singurul festival de film si cultura ibero-americana din Romania, va avea loc anul acesta intre 8 si 12 septembrie la Bucuresti si pentru prima data la Cluj-Napoca, intre 17 si 19 septembrie.

Gheorghe Marmureanu: Ar putea urma un cutremur de 8 grade in Romania

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al INFP, a declarat ca este posibil ca in Romania sa se produca un cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter in urmatorii ani.