Poze cancer oral

Iata cele mai relevante poze despre cancer oral de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cancer oral

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cum sa-ti innebunesti iubitul in pat

Daca exista ceva imperios necesar in construirea unui statut de maestra in pat, atunci aceasta trebuie sa fie semnatura ta erotica, aceea manevra numai de tine stiuta menita sa-l duca  pe iubitul tau pe culmile placerii si sa-l faca sa nu mai doreasca in veci alta femeie in afara de tine. Cum

Cele mai noi despre cancer oral

Generatia Z imbatraneste prematur. Ce probleme de sanatate intampina

Tinerii care fac parte din generatia Z, imbatranesc prematur. Potrivit unui studiu american, recent, s-a descoperit ca tinerii care fac parte din generatia Z imbatranesc mai rapid si sunt predispusi la cancer.

Spune DA! Discuta cu un medic si afla cum poti controla dermatita atopica!

Dermatita atopica este o afectiune a pielii care poate provoca iritatii, mancarime si eruptii cutanate. Pentru multi oameni care se confrunta cu aceasta problema, gasirea unei modalitati eficiente de control poate face o diferenta semnificativa in calitatea vietii lor. Asadar, este esential sa fii proactiv in cautarea solutiilor si sa incepi prin a discuta cu un medic.

Te-ai gandit la implanturi dentare? Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

Tratamentul cu implant dentar este o procedura prin care se monteaza un implant dentar si se fixeaza ulterior o coroana. Aceasta interventie este folosita in cazul in care lipseste unul sau mai multi dinti. In plus, tratamentul este aplicat si in cazul pierderii totale a dintilor. Este o interventie destul de simpla si nedureroasa. Pe implantul montat in zona dintelui lipsa („radacina artificiala”), se fixeaza o coroana care din punct de vedere estetic nu se distinge de un dinte natural. Cu un plan de tratament adecvat, o montare calitativa a implantului si o igiena dentarǎ atenta, durata sa de „viata” a acestuia este una destul de lunga.