Poze capuse bacau

Iata cele mai relevante poze despre capuse bacau de pe acasa.ro

Cele mai citite despre capuse bacau

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Somajul tehnic, masura legala temporara in caz de criza

“Aproximativ 150 de angajati de la Rompetrol Petrochimicals din Navodari vor intra in somaj tehnic”, “circa 400 de angajati ai

Scrisoarea de recomandare, marturia sefului care intareste CV-ul

CV-ul si scrisoarea de intentie – acestea sunt cele mai importante elemente pe care trebuie sa le aiba o persoana care isi cauta un loc de munca.

Cele mai noi despre capuse bacau

A fost cutremur in Romania! Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Un nou cutremur a avut loc in Romania in noaptea de luni spre mart. Acesta este cel de-al 26-lea seism produs in luna aprilie pe teritoriul Romaniei.

RATA INFECTARILOR! Bucurestiul si doua judete, in scenariul rosu! Care este incidenta cazurilor

Noi cifre au fost anuntate astazi, 26 aprilie, de autoritati, privind incidenta cazurilor de coronavirus. Potrivit cifrelor, Capitala si inca doua judete sunt in scenariul rosu. Cu toate aceste, incidenta se apropie incet, dar sigur de scenariul galben.

Doua cutremure in sase ore! Unde s-au produs si ce magnitudine au avut

Romania a fost lovita de doua cutremure intr-un interval de sase ore. Asta dupa ce ieri, au avut loc alte doua cutremure, mai putin obisnuite pentru tara noastra – ambele au fost cutremure de suprafata si au avut loc in Bihor si Maramures. In total in luna aprilie au avut loc 14 cutremure pe teritoriul tarii noastre.