Poze celuloza

Iata cele mai relevante poze despre celuloza de pe acasa.ro

Cele mai citite despre celuloza

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Ce trebuie sa stii despre tesaturile hainelor tale

Bumbacul, vascoza, lycra sau satinul sunt tesaturi care se gasesc in garderoba fiecaruia dintre noi.

Cum sa tratezi enterocolita

Enterocolita este o afectiune a mucoasei intestinului subtire si a colonului  determinata de infectii cu bacterii, ciuperci, virusuri sau paraziti prezenti in alimentele consumate.

Cele mai noi despre celuloza

Ce pot folosi in loc de hartie de copt?

Cand vine vorba de gatit si coacere, hartia de copt este utilizata intens in bucatarie, fiind de nelipsit. Aceasta protejeaza alimentele si previne lipirea lor de tava, iar suprafata antiaderenta asigura coacerea uniforma, fara ardere. Cu toate acestea, exista situatii in care hartia de copt ne lipseste din bucatarie sau nu este cea mai buna optiune pentru prepararea anumitor alimente. In acest articol, vom explora alternativele la hartia de copt si cum acestea pot fi utilizate in bucatarie.

Otrava de Valentine’s Day! Atentie ce bomboane de ciocolata cumperi pentru persoana iubita! Cele mai nocive produse de la raft, potrivit InfoCons

Valentine’s Day este ziua in care indragostitii isi fac cadouri, printre acestea numarandu-se si clasicele cutii cu bomboane ce ciocolata. Insa, pe cat de bune sunt unele dintre acestea, sau pe cat de frumos sunt ambalate, pe atat sunt de nocive.

3 aditivi alimentari pe care sa-i eviti cu orice pret si 2 pe care sa nu-i eviti

Exista atat de multe temeri cu privire la ceea ce contin alimentele procesate, mai ales cand vine vorba de aditivii alimentari care, dupa cum explica OMS, sunt incorporati "pentru a mentine sau imbunatati siguranta, prospetimea, gustul, textura sau aspectul". In timp ce o dieta care exclude toate alimentele procesate sau una care permite produse alimentare cu ingrediente minim procesate reprezinta, cu siguranta, un ideal sanatos, componenta de aditivi a alimentelor procesate nu este intotdeauna factorul determinant din spatele motivului pentru care este poate considerata daunatoare pentru sanatate.