Cele mai citite despre chec aperitiv

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

10 salate usoare pentru vara

Vara este prin excelenta sezonul salatelor. Acestea se consuma fie simple, fie alaturi de preparate din carne la gratar. Cele mai multe salate se realizeaza usor, fara a necesita prea mult timp petrecut in bucatarie. Salatele sunt si foarte sanatoase si aduc organismului un aport important de

Cum sa folosesti broccoli in bucatarie

Verde, cu inflorescente care te fac sa poftesti: acesta este broccoli-ul, o leguma hranitoare si o sursa importanta de vitamine si minerale pentru organism. Este recomandat nu doar in diete sau regimuri, ci si in alimentatia zilnica datorita efectelor sale asupra sanatatii.

Cele mai noi despre chec aperitiv

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Mosii de Iarna 2024. Ce se da de pomana de Sambata Mortilor

Sambata, 9 martie, chiar in ziua Sfintilor Mucenici, este si Sambata Mortilor. In aceasta zi, romanii merg la biserica apoi impart bucate alese pentru cei trecuti in nefiinta.

“Alcoolul, un bun digestiv” - mit sau realitate? Ce spun medicii

De multe ori ai auzit, probabil, ca alcoolul este un bun digestiv. Este acesta un mit, sau exista un adevar acolo? In Romania se obisnuieste in multe case ca inainte de masa sau la aperitiv sa se bea putina tuica, deoarece face pofta de mancare si ajuta digestia. Iata insa ce spun medicii despre acest lucru.