Cele mai citite despre ciorbe

Patrunjelul, verdeata cu zeci de beneficii

Daca ai sistemul imunitar slabit, nu ai pofta de mancare esti racit sau ai probleme digestive poti incerca o cura cu patrunjel. Aceasta planta este un complex foarte puternic de vitamine, provitamine, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sulf, cupru, aminoacid si clorofila.Calciul din patrunjel ne ofe

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Alimentatia potrivita pentru sanatatea ficatului

Ficatul este acel organ care ajuta la detoxifierea organismului si la prevenirea bolilor. Acesta curata sangele de toxine in fiecare minut, insa pentru a da randamentul maxim, este necesara o alimentatie sanatoasa

Cele mai noi despre ciorbe

Ce trebuie sa mancam in post ca sa nu ne ingrasam, conform Mihaelei Bilic

Multi romani tin post in aceasta perioada, insa nu vor sa se confrunte cu anumite kilograme in plus. Mihaela Bilic, celebrul nutritionist, le-a sarit tuturor in ajutor cu anumite sfaturi pentru a nu recurge la alimente care pot sa dauneze siluetei.

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.

Ingredientul pe care trebuie neaparat sa-l pui in ciorba. Multa lume il ignora, dar da un gust divin preparatului

Romanii consuma des ciorba, mai ales in sezonul rece. Daca si tie iti place sa gatesti ciorba acasa, trebuie sa afli despre acest ingredient-minune pe care sa il adaugi in compozitia lor.