Cele mai citite despre cirese condimentate

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cele mai noi despre cirese condimentate

Cum sa obtii cele mai frumoase oua folosind ingrediente naturale pentru a le vopsi

Te pregatesti sa vopsesti ouale pentru Paste si iti doresti sa folosesti culori naturale? Ei bine, exista cateva alimente care iti vin in ajutor. Iata din ce legume, flori sau condimente poti obtine culori frumoase.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.