Cele mai citite despre ciulama

Ciulama cu pui

Ciulamaua de pui este o reteta traditionala romaneasca, foarte apreciata si foarte gustoasa.

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Broccoli ne fereste de cancer si de imbatranirea prematura

Desi broccoli nu este o leguma foarte promovata in tara noastra, aceasta este extrem de sanatoasa. Studii recente au demonstrat faptul ca broccoli contine un ingredient numit sulforaphane, care este de fapt un compus foarte puternic care lupta impotriva cancerului dar si a imbatranirii premature.

Cele mai noi despre ciulama

Cum iti asigura un pui cina pentru toata saptamana? 5 preparate diferite pentru fiecare seara

Doua sau trei persoane, un singur pui si cinci seri ale saptamanii de munca in care trebuie sa pregatesti cina. Scapa de vesnica intrebare pe care ti-o pui zilnic cu privire la ce mai gatesti pentru cina si planifica-ti in fiecare zi a saptamanii mancaruri variate si delicioase, care se prepara rapid. Afla cum poti prepara cinci preparate diferite dintr-un singur pui!

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Delicii din bucataria turceasca

Inspirata de vacanta pe coastele Mediteranei, din sanul frumos al Turciei, va propun astazi sa aprofundam bucataria turceasca. Mai ales ca poporul turc a influentat culinar aproape 80% din bucataria romaneasca. Ciorba, sarmale, chiftele, pilaf, fasole, pastrama, ghiveci, ciulama, ciolan, iahnie, musaca, telemea, cascaval, trufanda, ceai, cafea, rachiu si cazan, ceaun, farfurie, tava, tingire sunt doar cateva din cuvintele ce demonstreaza acest lucru. Iar, daca ne petrecem vacantele in Turcia, nu trebuie sa ne facem griji in privinta gusturilor... acestea fiind asemanatoare.

Din secretele bucatarilor italieni: sfaturi pentru prepararea pastelor perfecte

Desi multe persoane cred ca sosul este cel care da aroma si savoare preparatelor din paste, in realitate, calitatea acestor produse fainoase si modul in care sunt fierte si amestecate cu alte ingrediente le ofera savoarea pe care o cautam la retetele de acest tip. Descopera cateva secrete ale prepararii pastelor perfecte, impartasite de bucatari italieni!