Poze cladiri demolate

Iata cele mai relevante poze despre cladiri demolate de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cladiri demolate

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Ce vizitam azi: Palatul Parlamentului

Candelabre imense din cristal, marmura roz, covoare si draperii de zeci de tone, secvente din filmul Amen si fantoma lui Nicolae Ceausescu acestea sunt doar cateva dintre atractiile Palatului Parlamentului, cea mai mare constructie din Europa.

Cele mai noi despre cladiri demolate

Izolarea mansardei sau a podului - pasi pentru cresterea eficientei energetice a casei

Pe langa nevoile si dorintele noastre in ceea ce priveste arhitectura, stilul si functionalitatea, tehnologiile de constructii de azi trebuie sa fie durabile si orientate spre viitor. Asadar, trebuie sa tinem cont si de standardul energetic - acesta este menit sa reduca consumului de energie prin cresterea eficientei.

Top 7 cele mai indragite obiective turistice din Rethymno, Grecia

Creta este una dintre cele mai populare insule grecesti datorita tuturor obiectivelor atractive pe care le ofera, de la peisaje naturale, la viata de noapte, edificii si legende elene, delicii culinare si trasee turistice incredibile. Tot in Creta vei descoperi si orasul Rethymno, pe care trebuie sa-l vizitezi cel putin o data in vacanta ta din Grecia!

Medicii supravegheati cu bratari electronice: “Sa-si faca meseria pentru care isi iau salariul!”. Unde se intampla asta

Medicii din de la un spital din Romania vor fi supravegheati cu bratari electrinice pentru a-si face “meseria pentru care-si iau salariul”.