Poze clinica viena

Iata cele mai relevante poze despre clinica viena de pe acasa.ro

Cele mai citite despre clinica viena

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Ingrijirea broastelor testoase

Daca te hotarasti sa-ti iei ca animale de companie broscute testoase, este bine sa stii ca acestea cresc foarte repede, atingand la maturitate pana la 30cm in diametru si daca sunt ingrijite corespunzator pot trai pana la 70-75 de ani.

Lista cabinete veterinare din Bucuresti

Gasirea unui cabinet veterinar potrivit pentru animalutul de companie poate reprezenta o provocare pentru multi stapani de animale. Aceasta alegere implica atat recomandari, cat si discutii personale cu medicii si asitentele de la clinica respectiva. Este bine sa alegi din timp veterinarul pentru animalutul tau astfel ca, in caz de vreo urgenta, sa nu fi nevoit sa te bazezi pe o persoana pe care nu o cunosti. Daca in orasele mici nu ai prea multe optiuni la indemana, situatia se schimba radical in cazul in care locuiesti in Capitala, unde sunt zeci de cabinete veterinare. Iata o lista cu datele de contact ale acestora:

Cele mai noi despre clinica viena

Anca Maftei - promotoarea unei metode unice, bazate pe iubire

"Iubirea e lipiciul" , ne spune Anca Maftei in aproape fiecare podcast sau inregistrare in care o vedem.

Fii fondator al Sanctuary Ringo Land! Doneaza 2 euro lunar si ajuta cainii sa ajunga ACASA

Abandonati pe strazi, chinuiti, fara hrana, fara adapost sau tratament, cainii, dovedit a fi cei mai buni prieteni ai omului, nu au, de cele mai multe ori, absolut nicio sansa de supravietuire.

7 semne ca suferi de Sindromul Impostorului

Intr-o lume in care standardele si asteptarile sunt mereu in crestere, multi dintre noi ne confruntam cu un fenomen psihologic insidios cunoscut sub numele de sindromul impostorului. Aceasta afectiune ii face pe cei care o experimenteaza sa se simta ca si cum nu ar fi vrednici de succesele sau realizarile lor, chiar si atunci cand acestea sunt evidente pentru toti ceilalti.