Poze cluj-napoca

Iata cele mai relevante poze despre cluj-napoca de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cluj-napoca

Cum sa iti pastrezi rinichii sanatosi

O persoana adulta din 10 sufera de o boala cronica de rinichi. Este o statistica ingrijoratoare care ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru foarte multe persoane si sa ne indemne sa acordam o atentie speciala acestui organ indispensabil vietii. La fel ca si in cazul inimii sau a ficatul

Dortmund, de la otel la altare de lemn, parcuri verzi si multa bere

Dortmund este unul dintre cele mai mari orase din zona Ruhr.

Carrefour face angajari! Afla ce posturi sunt disponibile!

Retailerul francez Carrefour a dat startul unei campanii care vizeaza recrutarea de personal pentru o noua unitate ce urmeaza sa fie deschisa in Voluntari, pe bulevardul Pipera, conform realitatea.net.

Cele mai noi despre cluj-napoca

Zacaminte de sare gasite in Cluj. Contructia metroului, amanata

In 2027 clujenii ar fi putut circula cu metroul. In timpul sapaturilor pentru constructia metroului autoritatile au gasit zacaminte de sare in subteran.

Inca 87.750 de doze de vaccin au ajuns astazi in Romania. Cate ajung in Bucuresti

Romania a primit astazi inca 87.750 de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech. Docele au fost aduse pe cale aeriana si au ajuns pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

STUDIU ingrijorator in Romania! Doar 10% dintre bolnavii de cancer stiu sa se protejeze de COVID-19

Bolnavii de cancer prezinta cel mai mare risc de a dezvolta forme grave in cazul in care se infecteaza cu Covid-19. Cu toate acestea, desi infectia ii poate costa viata, doar 10% dintre bolnavi stiu sa se protejeze de virus si cunosc riscurile la care se supun, arata un studiu efectuat in Romania.