Cele mai citite despre cocuri frantuzesti

Cum sa faci sangria

Sangria este una dintre cele mai cunoscute bauturi, in intreaga lume. Spaniola la origini, in timp, aceasta bautura a capatat noi arome si imbunatatiri, odata cu adoptarea ei de catre cei care i-au indragit gustul.

5 restaurante din Bucuresti, perfecte pentru o cina romantica

Fiindca nu degeaba i se spune Micul Paris, in luna iubirii este obligatoriu sa va rezervati timp pentru o seara in doi la un restaurant select din Bucuresti. Lumina discreta, sampania si ingredientele cu efect afrodisiac din preparatele gustate va vor face sa va simtiti cu adevarat indragostiti. Iata o lista cu 5 locuri frumoase din Capitala unde poti lua o cina romantica, intocmita de site-ul metropotam.ro.

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Cele mai noi despre cocuri frantuzesti

Ce tara te reprezinta in functie de personalitatea astrologica

Fiecare persoana este influentata de elementele astrologice specifice si are trasaturi speciale. Afla astazi ce tara ti se potrivesti in functie de zodia ta.

Top cei mai frumosi trandafiri frantuzesti

Franta este renumita pentru multe lucruri, cum ar fi arhitectura istorica, emblematicul turn Eiffel, mancarea delicioasa, sursa celor mai delicate parfumuri si desigur pentru Paris, orasul iubirii. In plus, Franta este cunoscuta ca si tara de origine a celor mai frumoase flori indigene. Trandafirii se numara printre cele mai populare flori in Franta si sunt un element de baza in cultura franceza datorita imparatesei Josephine (1763-1814), prima sotie a lui Napoleon Bonaparte care iubea gradinaritul.

5 ocazii in care eclerele vor fi o alegere pe gustul tuturor

Cunoastem cu totii aceste „deliciosenii” pufoase frantuzesti umplute cu crema si decorate estetic, in cele mai variate si mai savuroase forme. Da, vorbim despre eclere, aceste delicii din aluat de choux, cu umplutura de crema si acoperite cu glazura. Aceste deserturi au renume international si sunt apreciate deopotriva de copii si de adulti, fiind servite atat in momentele de rasfat, dar si cu cele mai diverse ocazii festive.