Coronaviurs

2 articole despre coronaviurs

CORONAVIURS: Peste 1.017.000 de cazuri si 53.000 de decese si la nivel mondial

coronaviurs
Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depasit un milion de cazuri in intreaga lume. Si bilantul deceselor a crescut la peste 53.000. [..]
Alte informatii despre: decese cazuri coronavirus , coronavirus in lume , cazuri coronavirus , coronavirus

CORONAVIURS - Premierul Ludovic Orban: "NU putem testa pe oricine"

coronaviurs
Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu se poate testa intreaga populatie, sau oricine isi doreste sa faca testul, fara a se afla in anumite categorii: au intrat in contact cu o persoana diagnosticata, au calatorit recent sau au simptome specifice noului coronavirus. [..]
Alte informatii despre: teste coronavirus , testare coronavirus , coronavirus romania , coronavirus , ludovic orban

Cele mai citite despre coronaviurs

CORONAVIURS - Premierul Ludovic Orban: "NU putem testa pe oricine"

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu se poate testa intreaga populatie, sau oricine isi doreste sa faca testul, fara a se afla in anumite categorii: au intrat in contact cu o persoana diagnosticata, au calatorit recent sau au simptome specifice noului coronavirus.

CORONAVIURS: Peste 1.017.000 de cazuri si 53.000 de decese si la nivel mondial

Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depasit un milion de cazuri in intreaga lume. Si bilantul deceselor a crescut la peste 53.000.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.