Cele mai citite despre cotatii moneda nationala

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

De unde cumparam/ inchiriem costume pentru Halloween?

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar romanii, mari amatori de petreceri si obiceiuri straine, au importat-o la fel de repede ca si pe cea de Valentine’s Day.

Ce trebuie sa stii despre concediul medical

Orice angajat ar trebui sa-si cunoasca foarte bine drepturile de munca oferite prin lege, cat si indatoririle. Concediul pentru incapacitate temporara de munca este unul dintre aceste drepturi, cunoscut frecvent sub denumirea de concediu medical sau concediu de boala. Concediul medical se acorda in

Cele mai noi despre cotatii moneda nationala

Atentionare meteo! Cod galben de viscol! Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de tip cod galben de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Potrivit meteorologilor, mai multe judete din Romania se afla sun atentionare de tip cod galben de viscol si ninsori viscolite. Iata care sunt zonele afectate.

ALERTA ANM! Cod portocaliu si galben de ninsori si viscol, in toata tara! Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atentionari de tip cod galben si portocaliu de vreme rea pentru urmatoarele zile. Viscolul si ninsorile isi vor face prezenta pe tot teritoriul tarii, dar sunt asteptate si intensificari sustinute ale vantului in majoritatea tarii.

ALERTA METEO! Cod portocaliu de vant puternic! Ce zone sunt afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de tip cod portocaliu de vant puternic care, la rafala, poate atinge pana la 140 km/h. Alte 8 judete din tara se afla sub atentionare de tip cod galben de vant puternic.