Cele mai citite despre cotlet

Slabeste rapid in 13 zile

Hainele au inceput sa te stranga, sau mai rau decat atat, nici nu te mai incap? Nu ai reusit sa gasesti formula de slabit care sa ti se potriveasca stilului tau de viata? Nu te ingrijora exis

Produse traditionale pentru masa de Paste

Braga de Galati, carnati de Plescoi, dulceturi, afumaturi transilvanene, bere traditionala de Sibiu, suc de mere, branzeturi sibiene si brasovene, lactate de bivolita, oua ecologice, costita hatuita, carnati cu busuioc verde, muschi impletit, jambon semicrud, toba, pastrav afumat in cetina de brad

Ce trebuie sa stii despre Parmezan

Adaugat la pizza, paste, in sosuri sau la fripturi, Parmezanul este una dintre cele mai cunoscute tipuri de branza folosite in bucatarie. Branza originala este cea italieneasca, insa pe piata exista mai multe branzeturi cu acest nume. Iata in continuare ce trebuie sa stii despre Parmezan atunci cand vrei sa cumperi si sa-l folosesti in bucatarie:

Cele mai noi despre cotlet

Alimentele, tot mai scumpe! Preturile s-au dublat in ultima perioda

De la un an la altul, romanii scot tot mai multi bani din buzunar pentru cumpararea alimentelor de baza, iar asta deoarece pretul acestora continua sa creasca.

3 retete deosebite pentru pregatit la gratar

Ai pofta de un gratar cu prietenii? Atunci de ce sa nu schimbi putin meniul si sa faci frigarui? Sunt niste preparate cu retete usoare, originale, distractive si, mai ales, usor de facut. De porc, peste, legume, ba chiar de fructe… Indiferent daca esti vegetarian sau nu, se gaseste ceva pentru fiecare. Nu doar ca sunt rapid de gatit, dar sunt si economice, astfel incat organizarea unei astfel de intalniri cu prietenii in jurul gratarului nu te va costa enorm. Incearca cele trei retete speciale si pregateste-te sa faci furori printre prietenii tai.

Top 3 gustari calde din carne

Gustarile reprezinta in gastronomia romaneasca, primul preparat (cald sau rece), oferit inaintea felului principal la pranz sau cina, de regula in cantitate redusa, pentru a deschide pofta de mancare, dand consumatorului posibilitatea de a aprecia si celelalte preparate culinare incluse in meniu.