Poze cozonac frantuzesc

Iata cele mai relevante poze despre cozonac frantuzesc de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cozonac frantuzesc

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

5 restaurante din Bucuresti, perfecte pentru o cina romantica

Fiindca nu degeaba i se spune Micul Paris, in luna iubirii este obligatoriu sa va rezervati timp pentru o seara in doi la un restaurant select din Bucuresti. Lumina discreta, sampania si ingredientele cu efect afrodisiac din preparatele gustate va vor face sa va simtiti cu adevarat indragostiti. Iata o lista cu 5 locuri frumoase din Capitala unde poti lua o cina romantica, intocmita de site-ul metropotam.ro.

Cele mai noi despre cozonac frantuzesc

Irinel Columbeanu are bucatar de Paste! Ce preparate ii gateste fostului milionar: „In cantitati mici”

Au mai ramas aproximativ doua saptamani pana la Paste, iar romanii au inceput deja sa se pregateasca de sarbatoare, mai ales datorita faptului ca tot in acea perioada este si ziua de 1 mai, care este libera.

Catalin Scarlatescu se descurca si dupa Chefi la Cutite. Din ce a ajuns sa castige bani inainte de Paste

Ramas fara job la TV, dupa ce atat el, cat si Florin Dumitrescu si Sorin Bontea, colegii lui de la „Chefi la cutite”, au decis sa paraseasca show-ul de la Antena 1, pe motiv ca sunt prea obositi, Catalin Scarlatescu pare ca nu o duce rau deloc.

Cum sa prepari torturi si prajituri delicioase fara aditivi cu vanilie naturala

Pentru aspirantii bucatari si patiseri experimentati deopotriva, includerea de vanilie pura este cheia fabricarii prajiturilor rafinate care ne ispitesc papilele gustative tuturor. Aroma distincta si profilul de aroma al produselor de vanilie servesc in inovatia culinara si aduc retetele obisnuite la inaltimi extraordinare.