Cele mai citite despre cratita

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Cele mai noi despre cratita

Reteta de post: Cum sa prepari cel mai bun pilaf cu urzici, pentru a te bucura de verdeturile de primavara

Pietele sunt pline de urzici care sunt bogate in nutrienti si extrem de gustoase si savuroase. Acestea sunt unele dintre cele mai bune si mai apreciate verdeturi de primavara si pot fi gatite ca atare, pentru a obtine mancare de urzici, pot fi puse in ciorbe sau pot fi transformate intr-un pilaf de urzici extrem de gustos, sanatoa si satios.

Cum sa prepari cele mai bune sarmale pentru masa de Craciun

Sarmalele sunt nelipsite de pe mesele romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Retetele au fost bine pastrate din batrani si s-au transmis din generatie in generatie. Vezi mai jos o reteta de sarmale cu care sigur ii vei impresiona pe cei care se vor aseza in jurul mesei.

Reteta de sarmale de post. Cum le face Petrisor Tanase, secretul a fost dezvaluit

Bucatarul Petrisor Tanase si-a dezvaluit secretele culinare atunci cand vine vorba despre sarmalele de post! Gazda show-ului “Sanatatea in Bucate” a venit cu anumite trucuri inedite pentru romanii care tin post in aceasta perioada, insa vor sa se bucure, in continuare, de bucate delicioase.