Poze critici mihaela radulescu

Iata cele mai relevante poze despre critici mihaela radulescu de pe acasa.ro

Cele mai citite despre critici mihaela radulescu

Fenomenul „bully” la locul de munca. Colegii toxici care-ti fac viata un calvar

Americanii le spun “bullies” (la singular “bully)... ii intalnesti peste tot, din primii ani de scoala pana in ultimii ani de cariera. Sunt acei colegi, multi aflati in pozitii de conducere, care, prin comportamentul lor, afecteaza moralul, eficienta, chiar si sanatatea celorlalti. Sunt agresivi, egoisti, omniscienti, aroganti. Pentru companii, prezenta acestor bullies inseamna productivitate scazuta, costuri mai mari, profit mai mic, imagine negativa.

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Mihaela Radulescu, despre inceputurile vietii sexuale

Vedeta care peste doua zile implineste 38 de ani uimeste din nou prin sinceritatea debordanta. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la

Cele mai noi despre critici mihaela radulescu

Laszlo Krasznahorkai, scriitor nominalizat an de an la castigarea Nobelului literar, tradus in colectia Anansi. World Fiction

Zilele acestea a plecat spre librariile din intreaga tara editia in limba romana a romanului Intoarcerea acasa a baronului Wenckheim de László Krasznahorkai, „una dintre realizarile supreme ale literaturii contemporane”, in aprecierea criticilor de la Paris Review. Editia in limba romana, publicata in cadrul colectiei ANANSI. World Fiction de la Editura Pandora M, poarta semnatura uneia dintre cele mai importante traducatoare de limba maghiara: Ildikó Gábos-Foarta.

Viata la tara prin oglinda educatiei

Se spune ca nu se face carte in mediul rural. Nimic mai gresit!

Ce poti face ca sa treci peste problemele de cuplu

Cu totii stim cat de greu este sa-ti gasesti jumatatea, dar si mai dificil este sa pastrezi relatia la nivelul de entuziasm si afectivitate de la inceputul ei, cand cerul era cu artificii si zburdau fluturi in stomac...Mai apar certuri, neintelegeri, orgolii, asa ca iata ce poti face ca sa treci peste problemele de cuplu si sa te bucuri pe deplin de timpul petrecut impreuna cu partenerul sau partenera ta.