Cele mai citite despre crutoane feta

10 salate usoare pentru vara

Vara este prin excelenta sezonul salatelor. Acestea se consuma fie simple, fie alaturi de preparate din carne la gratar. Cele mai multe salate se realizeaza usor, fara a necesita prea mult timp petrecut in bucatarie. Salatele sunt si foarte sanatoase si aduc organismului un aport important de

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Revelion

Revelionul bate la usa iar gandul care iti vine cel mai des in minte este intrebarea legata de masa de Anul Nou. Cum va arata aceasta? Ce feluri de mancare vei servi?

Ce trebuie sa stii despre branza Feta

Branza Feta face parte dintre ingredientele de baza ale bucatariei grecesti. Astazi, Feta este unul dintre cele mai raspandite tipuri de branza, la nivel international.

Cele mai noi despre crutoane feta

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Reteta de supa pentru postul Craciunului. Cum o face Adina Halas

Multi romani cauta sa aiba un meniu cat mai variat in post. Astfel, Adina Halas a povestit ce reteta de supa de legume cu crutoane are. Este absolut delicioasa si usor de preparat! Ca ingrediente, este nevoie de 2 cepe medii, 2-3 morcovi, un sfert de telina, un pastarnac, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi, un cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, o lingurita de turmeric, sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli, 3-4 linguri de ulei de masline si un amestec de condimente, anume chimon, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute.

Ciupercile, legumele ideale in timpul postului

Ciupercile sunt legumele pe care multe persoane le folosesc in timpul postului pentru a inlocui carnea. Asta, deoarece, au un gust bogat si apetisant si, asemeni carnii, dau savoare preparatelor.