Cele mai citite despre deserturi clasice

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cele mai noi despre deserturi clasice

Cum alegem corect perdelele si draperiile in functie de designul interior al casei

Draperiile si perdelele adauga stil si intimitate oricarei incaperi, controleaza lumina si temperatura si fiecare are propriile caracteristici unice. Ambele sunt disponibile in sute de modele, culori si materiale pentru a se potrivi nevoilor, stilului si desigur bugetului. Alegerea corecta a acestora depinde de multi factori, de la materiale, culoare, pana la cantitatea de filtrare a luminii si chiar nivelul de izolatie.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.

Cum poti prepara un piure de cartofi de post delicios si pufos precum cel clasic

Prepararea unui piure de cartofi savuros si cremos in timpul postului poate parea o provocare pentru multe gospodine, insa exista trucuri simple care pot transforma acest preparat intr-o delicatesa culinara si in lipsa ingredientelor de origine animala.