Poze despagubiri

Iata cele mai relevante poze despre despagubiri de pe acasa.ro

Cele mai citite despre despagubiri

Cum sa iti mobilezi casa aproape gratuit

Apartamentele nemobilate sau partial mobilate sunt intotdeauna mai ieftine decat cele complete.Profita din plin de acest lucru. Inchiriaza un apartament modest la un pret pe masura.

Cum sa faci o asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie este recomandata de majoritatea operatorilor de turism si institutiilor specilizate, iar in unele cazuri, aceasta este obligatorie.

Cat va costa RCA in 2010?

Asigurarile auto au reprezentat unul dintre motoarele de crestere a cotei de piata detinute de companiile de asigurari. Cum valoarea daunelor a crescut de la an, antrenand si sumele platite ca despagubiri, companiile de asigurari au majorat constant tarifele pentru politele RCA si CASCO. In 2010, C

Cele mai noi despre despagubiri

Postezi masini parcate neregulamentar pe internet? Risti amenzi uriase!

Persoanele care publica pe retelele de socializare imagini cu masini parcate neregulamentar, risca amenzi uriase.

A cumparat un pui de caine, crezand ca este caine de rasa. Cateva luni mai tarziu a avut un soc, iar vecinii au dat-o in judecata

O femeie din Peru a luat decizia de a avea un animal de companie. Aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si a cumparat un pui de caine. Dupa cateva luni femeia a avut un soc, iar vecinii au dat-o in judecata.

Printul austriac Emanuel de Liechtenstein care l-a ucis pe Arthur cere despagubiri de 1 milion de euro

Printul austriac Emanuel de Liechtenstein, banuit ca l-a ucis pe Arthur, cel mai mare urs brun din Romania, a anuntat ca va da in judecata ONG-ul Agent Green, care a facut public cazul sau.