Poze discriminari

Iata cele mai relevante poze despre discriminari de pe acasa.ro

Cele mai citite despre discriminari

Copiii si situatia financiara precara

Situatia financiara precara cu care te-ai confruntat in ultimul timp nu te-a afectat numai pe tine, dar si pe copilul tau. Atunci cand micutul se simte speriat de ceea ce va urma, incepe sa repete diverse fraze pe care le aude acasa in ceea ce priveste banii sau mai rau, iti spune ca esti un parint

Cum sa profiti de pe urma reducerilor

Anul acesta, din cauza crizei financiare, reducerile la haine, incaltaminte si bijuterii au loc mai devreme decat ne-am fi asteptat.

Cele mai noi despre discriminari

Avertismentul medicilor! Moartea prin suicid, a doua cauza de deces in randul adolescentilor

Statisticile sunt alarmante! Tot mai multi copii si adolescenti se confrunta cu depresia. Numarul adolescentilor care aleg sa-si puna capat vietii este din ce in ce mai mare. De altfe, potrivit medicului Ciuhodaru, statisticile arata ca suicidul a devenit a doua cauza de deces in randul adolescentilor.

Vesti bune! Nu vor mai exista discriminari la pensie! Ce schimbari vor avea loc si cine va primi cateva sute de lei in plus

Vesti bune pentru romani. Nu vor mai exista discriminari la pensie. Guvernantii doresc sa repare o inechitate care duce la discriminari majore in ceea ce priveste venitul obtinut.

Tratamentul la domiciliu – o practica raspandita in toate tarile UE, la noi inca asteapta normele de punere in aplicare

Tratamentul perfuzabil/injectabil la domiciliu al pacientilor, practica folosita in toate tarile UE, nu poate deocamdata fi pus in aplicare si pentru pacientii cu boli rare din Romania, desi are beneficii semnificative asupra sistemului de sanatate si asupra vietii pacientilor. In Romania, exista un acord al CNAS pentru acest tip de ingrijire, dar nu avem inca normele de punere in aplicare, decat pentru pacientii care prezinta o limitare a autonomiei. De altfel, pacientii au nevoie de mai mult sprijin si din partea Ministerului Sanatatii, mai ales acum in perioada de pandemie, cand spitalele sunt supra-aglomerate si riscul de infectare cu COVID la pacientii cronici trebuie mentinut cat mai redus.