Poze disfunctii

Iata cele mai relevante poze despre disfunctii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre disfunctii

Sucul de grapefruit, benefic sau toxic pentru organism?

Sucul de grepfruit a devenit un aliment extrem de controversat in ultima perioada.

Cum interpretezi analizele de sange

Sangele este o veritabila mina de informatii asupra starii de sanatate. Analiza sa poate permite supravegherea unei boli cronice, verificarea starii de sanatate inainte de efectuarea unei operatii sau cercetarea unei disfunctii in organism.

5 mituri despre impotenta sexuala

Nu este nicio surpriza ca barbatii afectati de anumite disfunctii sexuale sunt inconjurati de o gramada de mituri. La un moment dat, impotenta sexuala a barbatilor era insotita chiar de sentimentul de stigmatizare. Foarte putine persoane obisnuiesc sa vorbeasca despre aceasta problema, considerand-

Cele mai noi despre disfunctii

Tofu, branza vegetala care este tot mai populara! Ce legatura exista intre aceasta si cancer

Tofu a devenit popular mai ales dupa ce vegetarienii si veganii il considera o sursa excelenta de proteina. Soia este unul dintre cele mai modificate genetic alimente din lume, iar tofu este obtinut din boabe de soia, apa si un agent cuagulant.

Secretele ruletei dezvaluite! Cine au fost oamenii care au batut jocul de ruleta?

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, fiind cunoscuta pentru misterul si imprevizibilitatea sa. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, au existat cativa jucatori exceptionali, care au reusit sa invinga acest joc, descoperindu-i secretele. Drept urmare, am dedicat randurile urmatoare explorarii strategiilor acestor jucatori legendari. In plus, vom analiza daca exista posibilitatea de a castiga la cazinourile online folosindu-te de diverse trucuri. Afla cum au reusit urmatorii castigatori sa pacaleasca ruleta si sa cucereasca mesele de joc!

Anemia aplastica – boala rara a sangelui care afecteaza doi oameni la un milion si care poate duce la deces

Anemia aplastica este o boala rara si grava a sangelui, care apare atunci cand celulele stem din maduva osoasa se deterioreaza si nu mai sunt produse suficiente celule sanguine pentru a ajuta organismul sa functioneze normal. Potrivit statisticilor europene, doi oameni la un milion pot primi anual acest diagnostic.