Cele mai citite despre dn22c

Bianca Dragusanu a ramas fara permis trei luni

Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, a ramas fara permis auto pentru 30 de zile, cand se intorcea de la mare. Politistii constanteni au surprins-o pe blonda in timp ce depasea o

Podul de la Cernavoda, redeschis

Circulatia rutiera pe podul de la Cernavoda, adica pe DN22C Cernavoda-Basarabi, a fost reluata joi, pentru toate categoriile de vehicule, cu peste un an mai devreme decat era prevazut initial.

Atentie soferi! Limita de viteza a crescut in 88 de localitati la 70 km/h

Politia Romana a hotarat ca in 88 de localitati limita de viteza legala pentru categoriile A si B de vehicule sa creasca la 70 km/h. In acest fel se urmareste fluidizarea traficului, avand in vedere ca localitatile respective sunt tranzitate de drumuri nationale.

Cele mai noi despre dn22c

Romania, sub nameti! 3 autostrazi, 50 de drumuri nationale si 89 de drumuri judetene, inchise!

Sudul si estul tarii sunt complet paralizate dupa caderile masive de zapada. 3 autostrazi au fost inchise. Alte 50 de drumuri nationale si 89 de drumuri judetene raman in continuare inchise circulatiei din cauza nametilor. Judetul Braila este complet paralizat!

Romania, sub cod rosu de viscol! Autostrazi si drumuri inchise

Romania se afla sub atentionare de cod rosu de viscol. Meteorologii avertizeaza ca Tulcea si Constanta sunt sub avertizare de cod rosu de viscol pana la ora 18:00. Codul rosu este valabil si pentru judetele Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16:00.

Dupa viscol vine gerul. 32 de drumuri inchise si peste 200 de trenuri anulate

Dupa viscolul puternic de zilele trecute, temperaturile scad si ele vertiginos, iar in majoritatea regiunilor se va instala gerul.