Dragoste

#destramare relatie # probleme relatie #relatie

Cum iti dai seama ca relatia ta se apropie de final

Se intampla, in destul de multe relatii, sa ajungi intr-un punct in care te intrebi daca are rost sa incerci sa salvezi relatia sau este timpul sa spui stop? Iata care sunt semnele care iti arata ca relatia ta se apropie de final.

Este o decizie dificila sa pui punct unei relatii. Te obisnuiesti cu cel care iti este alaturi, insa, cu toate acestea, trebuie sa decizi daca continui sa lucrezi la relatie in speranta ca lucrurile se vor schimba sau sa renunti si sa-ti continui viata.

Iata semnele:

Aveti valori si temperamente incompatibile. Daca un partener este introvertit, iar celalalt extrovertit poate fi dificil ca cei doi sa convietuiasca impreuna. Unul dintre ei are nevoie de comunicare, iar celalalt evita acest lucru si se simte inconfortabil cand este inconjurat de atentie.

Apare agresiunea sau violenta. Agresivitatea sau violenta reprezinta o problema care, in majoritatea cazurilor, nu are rezolvare. Ambele sexe pot deveni victime ale unui partener agresiv. Acesta este un semn clar ca este timpul sa pui stop si sa mergi singur mai departe.

Imposibilitatea de a face compromisuri. Atunci cand comunicarea moare si relatia moare. Daca cei doi parteneri nu mai gasesc limba comuna, adesea comunica pe tonuri ridicate, folosesc limbajul corpului pentru a intimida, este clar ca relatia este pe cale sa se destrame.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii