Cele mai citite despre dulciuri Craciun

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

Cele mai noi despre dulciuri Craciun

Alimente de care sa ne ferim atunci cand tinem post. Afla care sunt acestea de la nutritionistul Serban Damian

Postul Pastelui reprezinta una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox. Este o perioada de pregatire spirituala si purificare inainte de sarbatoarea Invierii Domnului. Postul Pastelui incepe in fiecare an in ziua de luni, dureaza 40 de zile si nu inseamna doar abstinenta alimentara, ci si o pregatire spirituala intensa.

3 motive pentru care sa oferi cosuri cadou Paste celor dragi in acest an

Cadourile de Paste sunt inedite, in tema cu sezonul si traditia. Acestea nu sunt daruri specifice, precum bijuterii, accesorii, piese vestimentare sau dispozitive tehnologice, de exemplu. In schimb, cadourile care se ofera de Paste au deseori forma unui desert delicios sau unei bauturi fine.

Cand se poate face nunta in 2024: Cele mai bune perioade

Nunta este cel mai frumos eveniment din viata oricarui cuplu, dar si un moment care implica o pregatire speciala. Tinutele sunt alese cu grija, la fel si restaurantul, biserica si corul, formatia, verighetele, florile, decoratiunile si toate celelalte elemente.