Poze fainarea

Iata cele mai relevante poze despre fainarea de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fainarea

Cum identifici micozele plantelor de apartament

 Micozele se intalnesc destul de frecvent la plante si de cele mai multe ori sunt traduse prin uscarea plantei din diferite motive.

Parfumeaza-ti gradina cu caprifoi (Lonicera)

Caprifoiul, cunoscut si sub denumirea de Mana Maicii Domnului, este o planta cataratoare decorativa cu flori parfumate, care iti pot parfuma intreaga gradina, cu mai putin efort ca in cazul plantarii unor straturi multiple de flori.

Caisul

Caisul face parte din aceeasi specie ca si prunul, „Prunus”. Deoarece caisul se cultiva din vremuri stravechi in multe tari, nu se cunoaste cu exactitate originea acestui pom fructifer. Cu toate acestea, caisul este apreciat in toata lumea datorita fructelor suculente si aromate.

Cele mai noi despre fainarea

Cum cresti randamentul culturii de mazare in sezonul viitor

In Romania, cultura de mazare de camp este apreciata datorita cerintelor minime fata de sol, dar si pentru posibilitatea de a fi semanata extratimpuriu. Iar prin implementarea unei strategii de aplicare a produselor de protectie impotriva bolilor si a daunatorilor, dar si prin respectarea masurilor agrotehnice, se poate obtine o recolta bogata si calitativa.

5 sfaturi pentru reducerea daunatorilor din livezile de pomi fructiferi

Intretinerea unei livezi de pomi fructiferi necesita multa munca si atentie la toate detaliile care ar putea pune in pericol productia de fructe. Una dintre principalele amenintari pentru acest tip de pomi sunt daunatorii, care pot lua numeroase forme si pot afecta in mod serios starea plantelor si productivitatea lor. De aceea, am pregatit cateva sfaturi de care poti tine cont pentru a te asigura ca livada ta poate ramane in cea mai buna stare in orice sezon, indiferent de parazitii la care este expusa.

Top 4 provocari pentru viticultori legate de controlul bolilor - ce solutii moderne exista

Provocarile legate de controlul bolilor reprezinta o preocupare majora pentru viticultori, deoarece acestea afecteaza atat sanatatea vitei de vie, cat si productia de struguri, punand in pericol si calitatea vinului.