Poze fertilizatori

Iata cele mai relevante poze despre fertilizatori de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fertilizatori

3 tipuri de crini imperiali: plantare si ingrijire

Cu un aspect desavarsit, elegant si sofisticat, crinii imperiali (Lilium regale) sunt unele dintre cele mai indragite flori din Romania. Ii poti cultiva in propria gradina si ii poti oferi in dar unei persoane dragi. Plantati in exteriorul casei, crinii imperiali emana un miros foarte puternic, mai ales in timpul noptii.

Cafeaua verde, un aliment anticancer

Cafeaua verde este un nou superaliment, care contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul. Cafeaua verde regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala

Ingrijirea tarantulelor

Tarantulele au devenit de ceva vreme animale de companie pentru iubitorii de animale exotice. Acest paianjen mare, paros si veninos provine din regiunile tropicale din Sudul Europei, America de Sud si America Centrala, Asia, Africa si Australia.

Cele mai noi despre fertilizatori

Plantele din gradina, afectate de canicula. Cum sa le protejezi

Zilele caniculare de vara, care se extind pe perioade prelungite, sau zilele in care este anuntata canicula extrema, au un impact negativ pentru plantele din gradina. Expunerea prelungita la caldura excesiva si lipsa apei pot afecta sanatatea plantelor si pot compromite recolta si infrumusetarea gradinii tale. Este important sa intelegi cum pot fi influentate plantele si ce masuri preventive poti lua pentru a le ajuta sa faca fata conditiilor meteo nefavorabile.

Povestea trandafirilor criogenati – tehnologia care a revolutionat pastrarea frumusetii florilor in timp

Trandafirii sunt flori cunoscute pentru frumusetea si delicatetea lor, dar pastrarea lor intr-o forma proaspata si durabila poate fi o provocare.

Cum pregatesti gazonul pentru toamna

Gazonul este frumos vara, cat e verde, insa el trebuie atent intretinut si pe parcursul toamnei si, ulterior, al sezonului rece. Exista cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii parcurgi pentru ca gazonul sa ramana sanatos si frumos chiar pana la caderea zapezii.