Poze fiica Iulia Albu

Iata cele mai relevante poze despre fiica Iulia Albu de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fiica Iulia Albu

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

Tinerii care au implinit deja 18 ani, dar au absolvit doar opt clase, pot sa continue studiile la liceu sau grupuri scolare, numai la cursuri serale sau cu frecventa redusa. Astazi, 23 august,

Cele mai noi despre fiica Iulia Albu

Ion Tiriac, bolnav de Covid. Care este starea de sanatate a afaceristului

Ion Tiriac, Presedintele Federatiei Romane de Tenis, este infectat cu Covid. Omul de afaceri urmeaza sa implineasca 82 de ani luna viitoare.

“Gusta cu atentie. Bucura-te de moment” – un program despre mancatul constient, dedicat adolescentilor

Asociatia Suta la Suta Romanesc a lansat, in parteneriat cu 5 licee din Bucuresti, programul dedicat mancatului constient, cu intentie si cu atentie, sub numele “Gusta cu atentie. Bucura-te de moment”. Programul educational este desfasurat in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - ANPC si este sustinut de compania Mondelēz International, lider pe piata globala a gustarilor.

Oana Roman, declaratii despre modul in care a fost afectata Isabela de divort “A fost destabilizata”

Oana Roman a vorbit despre modul in care fiica acesteia, Isabela, a fost afectata dupa ce Marius elisei a plecat de acasa.